Even voorstellen

Uw gastvrouw CLEO CORNELISSEN

null

Welkom op mijn website. Ik ben geboren in 1966 en trotse moeder van 5 kinderen en blije oma van 9 kleinkinderen.

Als gastouder heb ik ruim 10 jaar, met veel plezier, gewerkt voor stichting Kinderopvang Geldermalsen. Tevens ben ik al een aantal jaren actief als overblijfmoeder voor kleuters.

Mijn grote hobby is dansen. Na gevolgde opleidingen heb ik les gegeven aan kinderen van gymverenigingen en op sportscholen. Sinds enige jaren geef ik met veel plezier Line Dance les.

Sinds 2014 ben ik zelfstandig distributeur van Energetix  magneetsieraden en wellnessproducten.

Heel toevallig tijdens een bezoek aan een markt ben ik in aanraking gekomen met Energetix magneetsieraden. Ik was zelf erg sceptisch echter na een balanstest (ik was zeer verbaasd wat ik ervaarde) heb ik toch een armband gekocht. Tot mijn grote verbazing voelde ik 3 uur na het dragen van de armband tintelingen in het been waar ik spataders heb. De doorbloeding verbeterde!

Deze positieve ervaring was voor mij de reden om meer te weten te willen komen over wat magneten voor ons zouden kunnen betekenen. Na interessante gesprekken en uitgebreide voorlichting ben ik uiteindelijk enthousiast gestart als zelfstandig distributeur. De vele positieve reacties van mensen geven mij heel veel energie en de passie om door te gaan.

Deze energie en passie zorgden ervoor dat ik in 2019 een zéér interessante cursus “Pitjit Tenaga Dalam” met succes heb afgerond.

Letterlijk vertaald betekent dit : Innerlijke kracht massage.

Door deze cursus heb ik mijn innerlijke energie leren ervaren en hierdoor heb ik leren herkennen hoe blokkades aanvoelen. Deze blokkades kan ik met behulp van Pitjit Tenaga Dalam opheffen. Sinds november 2020 ben ik (met trots) gecertificeerd Sensi-therapeut. Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, stress of langdurige lichamelijke klachten. De combinatie van SensiTherapie, Pitjit Tenaga Dalam  en de Energetix magneetsieraden en wellness producten kan hier zeer helpend bij zijn. De behandelingen door mij zijn gericht op de mens in zijn geheel (holistisch) en niet alleen op de lichamelijke of geestelijke kracht.

Het zelf genezend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.

Kortom op praktische wijze aan de slag met energie. Voelen, herkennen en toepassen.

Bij interesse en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Met energieke groet,

Cleo Cornelissen.