Even voorstellen

Uw gastvrouw CLEO CORNELISSEN

null

Welkom op mijn website. Ik ben geboren in 1966 en trotse moeder van 5 kinderen en blije oma van 9 kleinkinderen.

Als gastouder heb ik ruim 10 jaar, met veel plezier, gewerkt voor stichting Kinderopvang Geldermalsen. Tevens ben ik al een aantal jaren actief als overblijfmoeder voor kleuters.

Mijn grote hobby is dansen. Na gevolgde opleidingen heb ik les gegeven aan kinderen van gymverenigingen en op sportscholen. Sinds enige jaren geef ik met veel plezier Line Dance les.

Sinds 2014 ben ik zelfstandig distributeur van Energetix  magneetsieraden en wellnessproducten.

Heel toevallig tijdens een bezoek aan een markt ben ik in aanraking gekomen met Energetix magneetsieraden. Ik was zelf erg sceptisch echter na een balanstest (ik was zeer verbaasd wat ik ervaarde) heb ik toch een armband gekocht. Tot mijn grote verbazing voelde ik 3 uur na het dragen van de armband tintelingen in het been waar ik spataders heb. De doorbloeding verbeterde!

Deze positieve ervaring was voor mij de reden om meer te weten te willen komen over wat magneten voor ons zouden kunnen betekenen. Na interessante gesprekken en uitgebreide voorlichting ben ik uiteindelijk enthousiast gestart als zelfstandig distributeur.

De vele positieve reacties van mensen geven mij heel veel energie en de passie om door te gaan.

Ik volg Energetix trainingen in Nederland en soms in Duitsland om up to date te blijven en zoveel mogelijk informatie te krijgen die ik door kan geven aan misschien wel u!

Balans voor u, voor mens en dier, voor jong en oud!

Bij interesse en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Met energieke groet,

Cleo Cornelissen.