Kerstmarkt Historische Tuin Aalsmeer, Uiterweg 32, 1431 AN Aalsmeer.

  • 10:00

Dit jaar organiseert Lionsclub Ophelia Aalsmeer voor de 5e keer de gezellige kerstmarkt op de Historische Tuin, Praamplein, Aalsmeer.

Op  zaterdag 14 december van 10.00-17.00 uur is de Historische Tuin volledig gehuld in kerstsfeer en is het stralend middelpunt van Aalsmeer Centrum. Deze kerstmarkt is uniek in sfeer en setting.
In de grotendeels overdekte ruimtes van de Historische Tuin en de boerderij vindt u kramen op het gebied van o.a. energetix magneetsieraden en wellnessproducten, keramiek, lifestyle, bijzondere (kerst)cadeau’s, prachtig kerstgroen en Ilex kersttakken.
Tijdens de kerstmarkt zijn er optredens van diverse koren en in het kerstcafé kunt u genieten van glühwein, chocolademelk en lekkere snacks.

Op deze dag worden op bepaalde tijden In het veilinggebouw ouderwetse veilingsessies gehouden op de originele ‘Jugendstil’  veilingklok uit 1930. U kunt dan bieden op leuke kerstgerelateerde producten.

Daarnaast kunt u op deze prachtige locatie een kijkje nemen in de tuinbouwgeschiedenis van Aalsmeer.

Ingang van de kerstmarkt via het Praamplein of de Uiterweg 32 Aalsmeer. De toegang is gratis.

Ook op deze kerstmarkt ben ik, Cleo Cornelissen,  voor de 5e keer aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.

Breng  geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel  voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij  van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!