Spirituele Doe- en ervaarbeurs – Fletcher Boschoord Gemullehoekenweg 143 Oisterwijk.

  • 11:00

Ook op deze spirituele doe en ervaarbeurs in dit prachtig gelegen hotel ben ik, Cleo Cornelissen, aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.
Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!

Op de gehele beneden verdieping vind je de doe- en ervaarbeurs.
Deze beurs kenmerkt zich door de prettige sfeer, het warme welkom en de vrijblijvendheid.
Laat je eens verrassen door een drumhealing of wat dacht je van een nek en schoudermassage.
Verschillende mediums/coaches reiken je de hand voor vragen en/of problemen waarin je vastgelopen bent, tevens zijn velen gespecialiseerd in het contact met overledenen.
Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan “eerlijke” cosmetische producten, olieën en voeding
Uiteraard zijn er diverse verkoopstands van sieraden tot boedha’s van wierook tot sjaals, van dromenvangers tot edelstenen en nog veel meer.

Tussendoor kun je genieten van de gratis lezingen, een herfstwandeling in de bossen rondom het hotel of een kop koffie.

Een dag voor jou…. in verbinding met jezelf en al wat is….

GRATIS: entree, lezingen en parkeren.