Spirituele Kerstbeurs, Fletcher hotel Erica Molenbosweg 17 Berg en Dal.

  • 11:00

Tijdens de kerstbeurs heerst er altijd een bijzondere, mooie intense sfeer, er is live muziek aanwezig, entertainment, de kerstlampjes schijnen je al van verre tegemoet.
De verkoopstands bieden dit keer ook kerstartikelen en leuke cadeautjes aan.
De lezingen zijn aangepast op deze speciale tijd van het jaar.
Verschillende mediums beschikken over de capaciteit contact te maken met overleden dierbaren.
Diverse soorten massage’s, aurafotografie, handlezen, waterlezen, coaches, yoga, mindfullness, voeding, lichaamsverzorging, sieraden kortom teveel om op te noemen.

Voel je welkom om eens te komen ervaren!!!!!

Ook op deze spirituele Kerstbeurs ben ik, Cleo Cornelissen, aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.

Breng  geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel  voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij  van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!