Zielsgelukkig spiritueel festival – Fletcher hotel-restaurant Erica in Berg en Dal.

  • 11:00

Ook op dit zielsgelukkig spiritueel festival ben ik, Cleo Cornelissen, aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.

Breng  geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel  voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij  van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!

Tevens ben ik ook gecertificeerd SENSI-THERAPEUT en informeer ik u tijdens dit festival ook graag wat Sensi-Therapie inhoud en wat dit eventueel voor zou kunnen betekenen.

Het geheel vind plaats in de mooie buitentuin en de zalen binnen.
Een grote diversiteit aan workshops, lezingen, mediums, massage, verkoop maar bovenal veel gezelligheid en een prachtige sfeer.

Entree, lezingen en parkeren zijn gratis!!!