Zielsgelukkig spirituele beurs Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn.

  • 11:00

Temidden van de veluwse bossen ligt Fletcher Beekbergen-Apeldoorn, een prachtige locatie voor een spirituele beurs.
Iets meer dan 30 standhouders zullen je van harte welkom heten, uiteraard zorgen we voor een grote diversiteit waaronder: diverse soorten massage’s, aurafotografie, mediums, coaches, voeding, verkoop kleding, stenen en mineralen, kleding, (spirituele) cadeau-artikelen.

Ook op deze spirituele beurs ben ik, Cleo Cornelissen, aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.

Breng  geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel  voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij  van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!