Zielsgelukkig spirituele beurs Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein (Utrecht).

  • 11:00
Inmiddels een begrip de Zielsgelukkig beurs in het Fletcher Hotel-Restaurant te Nieuwegein (Utrecht).
Centraal gelegen, makkelijk te bereiken vanaf de snelweg of met het openbaar vervoer vindt voor de twaalfde keer de spirituele beurs plaats.
Je treft er meer dan 80 standhouders waaronder: verkoop stenen en mineralen, (spirituele) cadeauartikelen, sieraden, kleding, mediums (tarot, pendelen, handlezen, foto lezen) aurafotografie, diverse massage’s, coaching, drumcircles, wellness, voeding, de hele dag gratis lezingen enz.
Geniet tussendoor van een lekker kopje koffie met…. en laat je verrassen door al het moois wat deze beurs te bieden heeft.
ENTREE EN LEZINGEN GRATIS!!!
Ook op deze spirituele beurs ben ik, Cleo Cornelissen, aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.

Breng  geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel  voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij  van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!