Zielsgelukkig spirituele beurs Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

  • 11:00

Het prachtige voormalige klooster met kapel biedt bij uitstek DE locatie voor een spirituele beurs.
De Zielsgelukkig beurzen kenmerken zich door een warme sfeer, een grote diversiteit aan standhouders, gratis entree en lezingen.

Ook op deze spirituele beurs ben ik, Cleo Cornelissen, aanwezig met mijn Energetix Magneetsieraden en Wellnessproducten.

Breng  geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kraam/tafel  voor (persoonlijk) advies en informatie over ons product en ervaar wat magneten voor u zouden kunnen betekenen. Ervaar een GRATIS balanstest of een kleine magneetmassage. We hebben een scala aan producten die de innerlijke mens tot rust kunnen brengen of een positieve werking kunnen hebben op de doorbloeding. Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen door het dragen van een magneetsieraad of wellnessproduct van ENERGETIX. Het is geweldig te horen dat zij  van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af zijn gekomen of dat deze verminderd zijn. Daar doe ik het voor, ik ontmoet u graag!

Sinds november 2020 ben ik (met trots) gecertificeerd Sensi-therapeut. Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, stress of langdurige lichamelijke klachten. De combinatie van SensiTherapie, Pitjit Tenaga Dalam  en de Energetix magneetsieraden en wellness producten kan hier zeer helpend bij zijn. De behandelingen door mij zijn gericht op de mens in zijn geheel (holistisch) en niet alleen op de lichamelijke of geestelijke kracht.

Het zelf genezend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.

Kortom op praktische wijze aan de slag met energie. Voelen, herkennen en toepassen.