Werking

Door de natuurlijke reactie tussen de zuurgraad van de huid en het koper van de armband blijkt bij veel mensen dat de armband groen afgeeft. Deze groene verkleuring kan gemakkelijk met water en zeep of een beetje citroensap worden schoongewassen. De meeste ENERGETIX producten zijn niet van koper gemaakt omdat veel mensen dat niet willen of geen koperafgifte nodig hebben. Er is ook een technische reden waarom koper voor sommige ontwerpen niet gebruikt kan worden. Als u geen last wilt hebben van het koper, smeer dan transparante nagellak aan de binnenkant over het koper heen. Sommige koperen producten zijn al voorzien van een beschermlaag, zodat oxidatie wordt voorkomen. Deze laag kan gemakkelijk met nagellakverwijderaar worden verwijderd, waardoor de werking van het koper weer merkbaar wordt.
De door ENERGETIX aangeboden horloges (MagnetTime) worden door een speciale technologie afgeschermd tegen inwerking van de geïntegreerde magneten. Gelieve het horloge echter niet bloot te stellen aan andere magnetische velden als magnetische sieraden of luidsprekers. Dit geldt voor het dragen van het horloge, maar ook voor opslag en transport. Ook horloges van andere fabrikanten kunnen door magneten worden beïnvloed. Raadpleeg de fabrikant over de magnetische gevoeligheid van het betreffende artikel.
Personen, die een pacemaker of andere elektronische hulpmiddelen nodig hebben, mogen géén magneten dragen. Ook raden wij zwangere vrouwen aan om eerst hun arts te consulteren, voordat zij het magneetsieraad gaan dragen.Zwanger worden of zwanger zijn is een belangrijk verschil waar ik u persoonlijk over kan informeren voor wat betreft het dragen van magneetsieraden!
Nee. U kunt de armband gewoon losjes om de pols dragen.
Een magneetsieraad hoeft niet 24 uur per dag gedragen te worden. Het is genoeg, wanneer u het sieraad overdag of ’s avonds draagt. Echter in bepaalde gevallen kan ons advies ook zijn om de magneten ’s nachts te dragen.
Uit ervaring is gebleken dat er maar weinig bijwerkingen zijn, men voelt zich soms een beetje onwel, maar dat gaat meestal snel over. Belangrijk is wel om voldoende water te drinken!
Magneettherapie is voor preventie en pijnverlichting. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie.Het volledig antwoord vindt u hier.