Gemagnetiseerd water

Gemagnetiseerd water

Water is leven

Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van on lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme. Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor:

 • Nieren
 • Temperatuurregeling
 • Hart
 • Bloedsomloop

Water is het belangrijkste levensmiddel.

Als we ons welzijn willen bevorderen is het belangrijk om voldoende goede kwaliteit water te drinken (minstens 1 ½ tot 2 liter per dag). Verstandig is het ook om vóór de maaltijd, ongeveer 15 minuten een glas water te drinken omdat dit het hongergevoel vermindert. Tijdens de maaltijd niet te veel drinken omdat speeksel een essentieel onderdeel is van het spijsverteringsproces. Te veel drinken na de maaltijd heeft als nadeel dat het maagzuur te veel verdunt wordt en kan dus het verteringsproces negatief beïnvloeden. Daarnaast heeft speeksel na de maaltijd een reinigende werking van de mondholte.

Hoe krijg je gemagnetiseerd water en wat gebeurt er precies?

De Magneetstick/waterstaaf of onderzetter wordt gebruikt om het water en alle andere vloeistoffen te vitaliseren, hetgeen betekent dat de trillingen van belastende stoffen in het drinkwater worden omgezet in natuurlijke trillingen die aansluiten bij de structuur van het water in ons lichaam. Ruwe plakkerige kalkvlokjes worden vergruist tot kleine gladde bolletjes, die niet meer hechten. Voedingsstoffen en zuurstof wordt beter aangevoerd en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Het water wordt zachter doordat de oppervlaktespanning wordt verlaagd. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke frequentie in het water weer wordt hersteld. Het lichaam kan dit water makkelijker en beter opnemen. Je kunt dit water gebruiken om te koken, voor koffie of thee en om jezelf te reinigen.

Ook dieren verkiezen gemagnetiseerd water boven normaal water. Op ons verzoek heeft een dierenarts dit voor ons getest en kunnen bevestigen.

Cornfort.Energetix-nederland.info

Wat doet gemagnetiseerd water?

 • Het verbetert de vochtopname, het is eenvoudig te drinken en zorgt voor een beter vochthuishouding.
 • Het heeft een positief effect op schadelijke micro kristallen zoals zouten van calcium, magnesium, silicium, enz.
 • Het zorgt ook voor een betere afdrijving van eventuele vochtophopingen.
 • Het bevordert de vochtopname, voedt onze organen en stimuleert positieve celdeling, geeft het bloed meer zuurstof en brengt balans in de lichaamsenergie en voorkomt onnodig vochtverlies.
 • Het is eenvoudig op te nemen en voor het lichaam heeft gemagnetiseerd water een weldadige werking op het darmstelsel en de nieren.
 • Het heeft ook een preventieve werking op de aanslag die in de aderen kan ontstaan, omdat het schadelijke stoffen kan losmaken en kan meenemen ter afvoering.
 • Het gemagnetiseerde water zorgt tevens voor een gezonde vochtbalans en verlaagt de kans op verkalkingen in de aderen.