Nieuws

Het nieuwe wellness-artikel: Magnet-Slippers

Nu verkrijgbaar: Het nieuwe wellness-artikel

Zo heerlijk: je komt thuis en in de gang staat al een paar uitnodigende, gezellige pantoffels op je te wachten. Ze zijn mooi gevormd, comfortabel en dankzij de casual jeans look voelen zich alle generaties ook thuis goed gekleed. Maar de echte wellness ervaring: de geïntegreerde neodymiummagneten.

Magnet-Slippers: wellness-behaaglijkheid thuis!

• met 6 neodymium-magneten per pantoffel (elk 0,12 Tesla) • antislipzool met „non-slippery dots” • in casual jeans look • materiaal: 85 % katoen, 15 % polyester • met de hand wasbaar op 30 ° C • verkrijgbaar in 3 maten Met de MagnetSlippers is het ENERGETIX wellness-assortiment een product rijker.
Wilt u advies over de Magnet-Slippers belt u mij of stuurt u een e-mail via het contactformulier.
Ik ben er voor u.
Cleo Cornelissen 
 

Energetix Qicuma Voedingssupplement Nederland.

QICUMA ONDERSTEUNT MET ZIJN INGREDIËNTEN HET ORGANISME OP NATUURLIJKE WIJZE Het energetix exclusieve voedingssupplement QICUMA is nu ook direct via onze webshop te bestellen. U kunt kiezen voor een week of 4-weken pakket. Probeer dit unieke supplement op basis van o.a. Kurkuma, Q10, Groene thee en Magnesium snel persoonlijk uit en ervaar wat het doet voor uw energie. Voor vragen kunt telefonisch  of via ons contactformulier contact opnemen.

ENERGETIX – Wellness op zijn mooist

Of u nu thuis bent of onderweg: Verrijk uw leven met meer ontspanning en welzijn ! Geniet van de bijzondere feelgood momenten die u de exclusieve ENERGETIX magneetsieraden, maar ook de vele accessoires met geïntegreerde magneten schenken! Probeer het zelf uit en laat de sieraden en accessoires op u inwerken. Of het nu een waterstaafje is met een leuk motief of de MagnetMassage-Tool in een buitengewoon design. De producten zijn zowel decoratief als nuttig. Onze wellness collectie: ENERGETIX MagnetHeart en MagnetStrip, MagnetMassage en MagnetPebble,  Magnetische kracht voor het water en een sieraad voor het glas, MagnetBandage, Wellness voor uw voeten: magnetische inlegzolen van MAGNAWELL®, MagnetRelax – slaap- en ontspanningsmasker, MagnetComfort – wellness-nekkussen Ook voor onze huisdieren bieden wij een mooie collectie.
Ik verheug mij op uw bericht.
U wilt advies over de sieraden, heeft een wens of een voorstel?
Belt u mij of stuurt u een e-mail via het contactformulier. Ik ben er voor u.
Cleo Cornelissen 

SALE bij ENERGETIX – Verras je Valentijn

SALE van donderdag, 17-01 tot en met 13-03-2019 in onze webshop Begin het nieuwe jaar met onze droomaanbiedingen! Ontdek exclusieve koopjes - slechts voor korte tijd.

Uiteraard ideaal voor Valentijnsdag op 14 februari

... de gelegenheid om uw favoriete persoon met een prachtig sieraad van ENERGETIX te verrassen! Geheel vrijblijvend kan ik, Cleo Cornelissen, u adviseren bij u keuze. U kunt hiervoor telefonisch of via ons contactformulier contact opnemen.