Nieuws

Deelnemers Spirituele & Wellness beurs De Balans voor U! op 30 oktober 2022 in de Pluk te Geldermalsen.

JENAS Music: spirituele muziek met een verhaalGerard van Beek: stoelmassageSamentha Bergman: medium/reading/aura tekening/kleur frequentie vd. ZielMonique van Bodengraven-van der Klugt: readings van een krachtdier of van een huisdierMirjam Breddels-de Goei: natuurgeneeskundig therapeutBarry Cornelissen: coach ben-creatief / workshopPiet van Duijn: mediumYvonne Flipse: kunstenaar-medium-healer- therapeut begeleidster-intuitief-  coach- schrijfsterElisabeth van Gelder: energetische consulten, aura tekeningen, automatisch schrift, boekverkoop “Gelijk als Goden”Wendy Hinkenkemper: sjamanistisch medicijn wielMary van Heijst: Signs of Light – Zielen tekeningEls van Housselt: intuïtief bijenwastekeningen met uitleg / candle coversMarjo van Hummel: HypnozorgSjaak Janssen: online coaching / chakra’s als leidraad voor je levenEster Kleisterlee: Praktijk JatiMark Pinta: medium en holistisch coach/healings/readingen/fotolezen en kaartleggingen / workshopCarla Traarbach: medium / heeljezelfHenk Traarbach: massageTony Verheij: medium/liefdeswetenschapper / workshopRia Verhoeks: paragnost / mediumRoos van het Water en Ferdinand van Rekum: medium/zicht-in-zicht Heidi Bressers: verkoop zelfgemaakte engelen items van sieraden tot  sleutelhangers, raamhangers, cadeau-artikelen en nog meer moois.Wilma van Delft: werkt met producten op basis van pure Aloë VeraTreja: verkoop van allerlei religieuze spirituele artikelen.Boeddha-en heiligenbeelden, engelen, kristallen, boeken, kaarten en stenen en mineralen.Frans de Vries-Klaver: Helderziend, Helderhorend & Helderwetend, Spiritueel medium en Reiki therapeut, automatisch schrift en Zandlezen/MagnetiseurVerkoop: theeën en kruidenCleo Cornelissen:   Verkoop: Energetix magneetsieraden&wellness producten, Permsal magnesium producten en Keltisch zeezout, Zoutsteenlampen en Zoutsteen waxine lichthouders (div. kleuren/maten) 

Gezondheid-Balans voor U-presentatie:

Presentatie over Energetix magneetsieraden & wellnessproducten en Sensi-Therapie.Bij de gastvrouw/gastheer, bij uw bedrijf of vereniging geef ik een presentatie met alle uitleg over de werking van magneten en wat ze voor uw gezondheid kunnen betekenen. Naast de uitleg laat ik u direct ervaren door middel van testjes en een kleine magneetmassage wat magneten met u doen. Naast de mooie lifestyle magneetsieraden hebben wij ook een geweldig wellness assortiment.Voor de gastvrouw/gastheer is als dank voor de gastvrijheid een bonus van 10% van de omzet van de avond.Sensi:Sinds november 2020 ben ik (met trots) gecertificeerd Sensi Plus-therapeut. Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie.De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.
  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)
Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, stress of langdurige lichamelijke klachten. De combinatie van SensiTherapie, Pitjit Tenaga Dalam  en de Energetix magneetsieraden en wellness producten kan hier zeer helpend bij zijn. De behandelingen door mij zijn gericht op de mens in zijn geheel (holistisch) en niet alleen op de lichamelijke of geestelijke kracht.Het zelf genezend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.Kortom op praktische wijze aan de slag met energie. Voelen, herkennen en toepassen.Bent u ook geïnteresseerd in een presentatie bij u thuis of bij uw bedrijf of vereniging neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of neem telefonisch contact met mij op.Ik heb al veel volwassenen, kinderen (oa. hoog gevoelig) en dieren kunnen helpen!Daar doe ik het voor!!!energieke groet,Cleo Cornelissen

Inloopmiddagen Energetix sieraden/Wellnessproducten en info Sensi-therapie/Magnesium/Zoutlampen.

Helaas zijn al onze geplande (kerst) markten en beurzen geannuleerd.Wij bieden u graag de gelegenheid voor een leuk cadeau voor de feestdagen voor uw geliefden, naasten. Deze gelegenheid bieden wij u door de inloopmiddagen welke door ons gepland zijn op:Zaterdag 27 november, Zaterdag 11 december, Vrijdag 17 december en Zaterdag 18 december.Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op genoemde dagen, neem dan gerust telefonisch contact op om een afspraak te maken.Tijdens de inloopmiddagen bieden wij u een mooi assortiment van Energetix magneetsieraden en wellness producten.Tevens zoutsteenlampen, zoutsteen waxine lichthouders, edelsteen hangers/armbanden en Permsal magnesium producten. 

Website vernieuwd !!!

Laten we lief zijn voor elkaar, voor onszelf en zorgen voor een goede gezondheid en een goed immuunsysteem. Naast het geven van uitleg, werking en advies over de energetix magneten ben ik nu ook gecertificeerd in het toepassen van Sensi Therapie.Daarom hebben we de website vernieuwd.Benieuwd wat Sensi Therapie inhoud lees dan onder Sensi Therapie en bij vragen/info hierover neem geheel vrijblijvend contact op.