Sensi plus therapie

Sensi plus therapie

null

De oplossing voor stressklachten/symptomen ligt vaak dichterbij dan je denkt. Een lichaamsgerichte benadering creëert bewustzijn en balansherstel tussen lichaam en geest.

Meest complete en effectieve vorm van lichaamstherapie

Sensi therapie is een combinatie van een groot aantal complementaire behandelwijzen. Het is de meest complete en effectieve vorm van lichaamstherapie waarbij niet de klacht/symptoom wordt behandeld, maar juist de oorzaak daarachter.

De verborgen oorzaken aanpakken

Ongeveer 10% van datgene wat we doen en laten zien is bewust. Denk aan vaardigheden, gedrag, kennis en uiterlijke kenmerken. Dit is wat we zien. Zichtbaar. Naar buiten toe.

Maar is dat ook wie je bent, vanuit je hart? Weet jij ook waarom je doet wat je doet?

Sensi therapie richt zich juist op de 90% die jij verstopt hebt. Dat deel van jou wat onbewust en onzichtbaar is. Dat deel van jou wat zorgt voor onbestemde gevoelens, onrust, niet lekker in je vel zitten, psychische of lichamelijke klachten en symptomen.

Door te kijken naar de werkelijke oorzaak erachter. Door te kijken naar jouw gedachten, emoties én lichaam. Want deze delen zijn allemaal met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

De waarde van een Sensi behandeling

  • Integrale aanpak
  • Compleet
  • Effectief
  • Kortdurend
  • Ervaringsgericht
  • Persoonlijk

Door jouw lichaam in beweging te brengen, worden verbindingen herstel​d en kan de energie weer vrij door jouw lichaam stromen. We halen naar de oppervlakte wat gezien en gevoeld mag worden. Waardoor jij meer rust in je hoofd en lichaam ervaart, lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. En jouw hart weer straalt, van binnenuit!

Voor wie

Jij bent een zorgzame volwassene op zoek naar meer balans, rust en ruimte voor jezelf in je leven. ​Je ervaart een of meerdere lichamelijke, mentale of emotionele symptomen die een signaal kunnen zijn dat je lichaam overloopt van stress.

Jij gelooft dat een betere wereld begint bij jezelf en staat ervoor open om anders naar jezelf en je leven te kijken.

Jouw resultaat

Dit is een greep uit de ervaringen en resultaten van cliënten na een Sensi behandeling:

Ik voel me meer in evenwicht.

Ik zit lekkerder in mijn vel.

Ik zie in dat de klachten en symptomen die ik ervaar, worden gevormd door wat er onbewust in mij plaatsvindt.

Ik ben me meer bewust van mijn lichaam.

Ik ervaar rust en ontspanning in mijn hoofd en lichaam.

Mijn klachten zijn verminderd / verdwenen.

Ik ben gaan inzien dat mijn gedachten invloed hebben op dat ik niet lekker in mijn vel zit.

Ik voel de energie weer door mijn lichaam stromen!

Ik heb mijn energie weer terug!

Ik ervaar meer ruimte in mezelf.

Ik ben gevoelens meer gaan toelaten en accepteren.

Ik neem meer rust en ben beter voor mezelf gaan zorgen.

De inzet van Sensi therapie zorgt voor het direct op gang brengen van het proces door jouw lichaam in beweging te brengen. Het effect kan tijdens een Sensi behandeling direct merkbaar zijn als ook in de weken na de behandeling. Daarnaast kan het effect vergroot worden door de inzet van aanvullende (orthomoleculaire) middelen die het proces op celniveau ondersteunen en/of leefstijladviezen (beweging, voeding en onthaasten).

Mijn behandelwijze

Ik behandel je vanuit een holistische visie. Ik kijk naar jou als mens in totaliteit en behandel jou als zodanig: mentaal, emotioneel én fysiek.

Met behulp van een biosensor meet ik om te kijken wat jij op dat moment nodig hebt om weer in balans te komen. Ik volg een vast protocol waarbij naast de inzet van lichamelijke technieken – onder andere EFT (emotional freedom techniques), holistic pulsing, massage- en helende technieken, edelsteentherapie, voetreflextherapie​, PLC (past life clearance), SSR (sensi stress release), etherische oliën – ook gekeken wordt naar tekorten op het gebied van vitaminen en mineralen, naar voeding, allergieën, ontgifting en eventueel aanvullende orthomoleculaire middelen en leefstijlveranderingen.

​Daarnaast gebruik ik mijn aanvullende kennis, opleiding en ervaring – bewustzijnsontwikkeling, ademhaling,  chakraleer, meridianen en energiebanen – in de behandeling.

Het is ervaringsgericht. Dat betekent een behandeling waarbij je zelf aan het werk wordt gezet om inzicht te krijgen in jezelf en je gevoelsleven. Er wordt van je gevraagd open te staan en te ervaren wat je waarneemt. Zo kunnen we samen komen tot vertaling van wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, wat de daadwerkelijke oorzaak achter symptomen en klachten is en kunnen we verstoringen en blokkades opheffen.

Investering in jezelf

  • Sensi therapie is een kortdurende therapie (1 tot 4 behandelingen) en geeft snel resultaat.
  • Sensi  behandeling (1 ½ a 2 uur): € 55,00
  • Sensi afstandsbehandeling mogelijk a € 30,00
  • Sensi behandeling bij u thuis mogelijk (extra kosten vergoeding a € 0,25 per km.)

Hou vooraf rekening met…

Een vervolgconsult duurt maximaal 2 uur. Zorg ervoor dat je ruim de tijd hebt.

Eventuele voorgeschreven remedies (middelen die het proces op celniveau ondersteunen) zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten hiervan bedragen gemiddeld € 14,- per flesje (10 ml). Ook kan het zijn dat je aanvullende middelen (orthomoleculair) nodig hebt, deze kan je zelf eenvoudig bestellen via internet of gezondheidswinkels. Dit kan ik eventueel ook voor u verzorgen.

De website van mijn praktijk vindt u hier: www.praktijk-cleo.nl en kunt u via het contactformulier meer informatie vragen en/of een afspraak maken.