Toepassing Magneettherapie met vijf zuilen

Toepassing Magneettherapie met vijf zuilen.

Onze aarde is een magneet, echter  het aardmagnetisme is sterk afgenomen door aanleg van wegen en bebouwing en wordt verstoort door elektrische apparatuur. Daardoor zouden we meer tijd in de vrije natuur door moeten brengen of regelmatig magneten bij ons moeten dragen of magneetveldtherapie toepassen.

Magneettherapie noemen wij ook wel “VITAMINE M”.  De energetix neodymium magneten ondersteunen net als bij vitaminen de weerstand, geven meer energie en brengen het lichaam in balans. Belangrijk te realiseren en ongetwijfeld door u te begrijpen is dat als je 10 magneten draagt en op de bank gaat zitten met het hoofd naar beneden er niets zal gebeuren!

Het dragen van Energetix magneetsieraden en wellness producten geeft een optimaal resultaat in combinatie van 5 belangrijke zuilen.

  • ADEMHALING: goede, diepe en rustige ademhaling (zoals je ‘s nachts adem haalt) en daarbij letten op je uitademing, zodat de volledige longen gebruikt worden. De beste lucht kwaliteit vindt je in de natuur zoals bijvoorbeeld bossen en bergen. Binnenshuis is de kwaliteit te verbeteren door regelmatig te luchten, houden van zuurstof planten en het gebruiken van luchtreinigingssystemen.
  • BEWEGEN / RUST: voldoende beweging is belangrijk, liefst in de buitenlucht zodat de spieren soepel blijven. Tegelijkertijd bevorderd dit de drainage van het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeklieren). Voldoende rust is een vorm van ontstressen.  Dit bereik je door voldoende pauze tussendoor te nemen en door een goede nachtrust. Hierdoor kan het lichaam weer voldoende herstellen. Ontstressen kan, heel simpel, op vele manieren.  Bijvoorbeeld sporten (liefst in de buitenlucht), iets met je handen doen (gebruik je lijf in plaats van je hoofd), spelletje doen, boek of tijdschrift lezen.
  • POSITIEVE INSTELLING: de positieve levensinstelling krijg je door:  positief denken, fijne relatie, leuke baan, voldoende ontspanning met zo weinig mogelijk zorgen, lachen en genieten in “goede gezondheid”. Aandacht richten op wat je WEL kan/hebt en niet op wat je mist of wat de ander heeft.
  • VOEDING:  goede voeding bestaat uit seizoens-groente en fruit producten (vers en streekgebonden). Hoofdboodschap is: geniet, varieer en kies elke dag uit elk vak van de Schijf van Vijf. Als je gezond eet volgens de Schijf van Vijf dan neem je producten die goed zijn voor je lichaam en je krijgt de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt.
  • WATER: voldoende goede kwaliteit water drinken. Het liefst gemagnetiseerd water omdat dit water een natuurlijke frequentie heeft. Lees ook ons stukje uitleg over gemagnetiseerd water.  Drink vóór de maaltijd, ongeveer 15 minuten een glas water omdat dit het hongergevoel vermindert. Tijdens de maaltijd niet te veel drinken omdat speeksel een essentieel onderdeel is van het spijsverteringsproces. Te veel drinken na de maaltijd heeft als nadeel dat het maagzuur te veel verdunt wordt en kan dus het verteringsproces negatief beïnvloeden. Daarnaast heeft speeksel na de maaltijd een reinigende werking van de mondholte.

Deze 5 zuilen zijn erg belangrijk om samen met Energetix magneetsieraden en wellness producten je weer af te stemmen op je natuurlijke lichaamsfrequentie.