Werking van de magneet

Werking van de magneet

De krachtige Neodymium magneten van Energetix stralen energie uit en deze energie neemt het bloed op,  komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “Energy Boost”.

Hierdoor kunnen de rode bloedcellen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat om voedingsstoffen en zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Voedingstoffen en zuurstof kunnen alleen aan de buitenkant van de geclusterde bloedlichaampjes naar binnen( zie linker foto), door de magneet zoeken alle rode bloedlichaampjes weer hun eigen richting (zie rechterfoto) en krijgt elk rood bloedlichaampje meer zuurstof en voedingsstoffen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd en brengt balans in het lichaam, je voelt je fitter en energieker en een spierontspanning treed op.  Een betere doorbloeding werkt ook positief op het immuunsysteem.

Cornfort.energetix-nederland.info

Neodymium magneten laten ons ook beter aarden met de aarde, zodat we vuile energie beter kwijt kunnen en goede energie kunnen opnemen. Daarnaast biedt de Neodymium magneet bescherming tegen Electrosmog.

Wat is Electrosmog?

Dit is schadelijke straling afkomstig van (binnenshuis) onder andere Wifi, Dect, Gsm, Magnetrons en (buitenshuis) onder andere zendmasten voor Gsm, Hoogspanningskabels, Leidingen voor treinen/metro/trams.

Gsm straling en Electrosmog is zo slecht voor de gezondheid omdat de natuurlijke biologische frequentie van al het levend organisme wordt aangetast. Het lichaam kan dit tijdelijk aan, echter daarna zullen er klachten optreden.

Een studie over de invloed van elektromagnetische velden, zoals GSM straling, op de gezondheid heeft verontrustende resultaten opgeleverd. Volgens onderzoeker nemen de schadelijke gevolgen toe naarmate je meer wordt blootgesteld aan GSM straling.

cornfort.energetix-nederland.info

Welke magneet sterkte gebruikt Energetix?

Energetix maakt gebruik van zeer krachtig, elektrisch opgeladen Neodymium magneten.

De Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking en zij verliezen slechts 1% van hun kracht in 100 jaar. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss, echter er zijn ook power elementen met een sterkte van 1800 Gauss en ons geweldige Magneethart heeft de krachtigste magneet met een sterkte van 2200 Gauss.

Wat doet koper in magneetsieraden?

Sieraden met koper verminderen ontstekingen, allergieën, virussen en bacteriën. Het koper gaat de verzuring van het lichaam tegen doordat het zuur in ons zweet koper losmaakt van het sieraad in de vorm van kopersulfide. Dit kan een verkleuring op de huid geven hetgeen een natuurlijke reactie is. Het is overigens gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Kopersulfide wordt in de juiste hoeveelheid door de huid opgenomen en door het bloed naar de verzuurde plek gebracht om daar zijn werking te doen.

Waarvoor dient magneettherapie?

Magneettherapie is voor preventie en pijnverlichting. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie.

Magneettherapie kan o.a. effectief zijn voor:

 • Een beteren doorbloeding
 • Migraine, hoofdpijn
 • Gewrichtspijnen
 • Menstruatieklachten
 • Tennisarm/muisarm
 • Stress
 • Rugpijn
 • Vermoeidheid
 • Depressies
 • Nervositeit
 • Beter slapen
 • Pijnverlichting

ATTENTIE:

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken.

Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts.